Groenewegen Residence

Originally Creative Space was engaged to devise a new kitchen and bathroom. At our first meeting at the Groenewegen’s cottage the real potential of this home became clear.

Creative Space illustrated and walked the Groenewegen’s through the opportunities which the couple immediately understood and appreciated. Read more...

There were challenges with the existing layout of the house which was not making good use of light and sunshine for the main living areas. However, we also wanted to provide the family with a sympathetic renovation in keeping with the original structure.

To get more natural light in the main living areas as well as better use of the space available, the team added decks and changed the inside-out flow of the home. This gave the family maximum use of their signature kitchen and lounge, as well as an easy connection to their garden. The result is a tasteful and modern home on an established and charming site.

Groenewegen Residence
Groenewegen Residence
Groenewegen Residence
Groenewegen Residence
Groenewegen Residence
Groenewegen Residence
Groenewegen Residence
Groenewegen Residence
Groenewegen Residence

Testimonials

"I just wanted to let you know how pleased I am with all aspects of my renovations!

I really like your simple and functional design. I think the best has been made of my 1950's house, and we are all enjoying the open plan living space created.

...

Thank you to all of you for your fantastic efforts."

Nena Rovekamp 

“We are very pleased that Creative Space managed the process of adding a family room to our home. The addition room is working well and the functionality this brings to our property has certainly been recognised by others as a valued addition and well designed. We are very happy that we engaged Creative Space to help us through the design and build of our additional family room and we feel this expansion of our home has added more value than cost. Thank you.”

Darren and Angela Hill

“We are so, so thrilled with our alterations. We were sure that we could do something with the house when we bought it but what we have ended up with is a home that surpasses anything we had imagined. Everybody who visits us is blown away by the outcome of our alterations. We would both like to thank Creative Space for coming up with a design that was truly "beyond our expectations".

Linda Groenewegen & Steph Predengast

“Creative Space was responsible for designing and project managing the very significant modifications and extensions to our beach house at Little Bay, a remote part of the northern Coromandel Peninsula.  The outcome is excellent: a house with which we are pleased and content to live in, a house that has clever and appropriate design that we enjoy every time we live in it – it has grown on us and we appreciate the careful detail and the attention to critical issues, such as deck space, views, livability, functionality and practical features. 

Dr A.B. Cull, Retired CEO
Waikato and Melbourne Hospitals