McLean Residence

This home was designed for a couple with open plan country living and guest accommodation in mind. The upper two floors have been specifically designed to meet our clients’ needs while the lower floor contains the guest accommodation. Each floor has access to its own private outdoor areas and careful planning was required to maintain views of Mount Maunganui over a nearby shelterbelt. The slope of the section was also considered to reduce the costs of retaining walls and site work. Read more...

The use of Linea Board and Zincalume claddings has been bridged with a stone veneer on the mid floor decks and columns. This house compliments the site and its assets while perfectly matching our clients brief. The result is a stunning yet functional home.

McLean Residence
McLean Residence
McLean Residence
McLean Residence
McLean Residence
McLean Residence
McLean Residence
McLean Residence
McLean Residence
McLean Residence

Testimonials

I just want to say to those of you who worked on our home - what a great place it has turned into. Just the feelings of space and style it gives. After a month here we have not found anything that we do not like, or anything that we think should have been different. The spaciousness is wonderful, the suitability to the site is fantastic. 

Simply, it is a great piece of design work which has brought only positive comment from all of our once-sceptical neighbours.

“Congratulations on a very good set of working drawings – the best I’ve seen for a long time.  Clear, well presented and concise.”

Grant Casey,
Operations Manager
Shawn Williamson Building Ltd