McClure Residence

This client wanted a home that reflected his personality, and a home office with views that would inspire him whilst working.  He wanted a home that stood out from the crowd and incorporated specific features that they brought to the design team. Read more...

Challenges & Considerations

The unique features that were brought to the table were both exciting and challenging to incorporate into this stunning new home.  In particular, the client specified a built-in aquarium in the lounge/dining room and an indoor lap pool.  It is important to the Creative Space team that such features link together naturally, enhancing the flow of the home as much as possible.

Our Recommendations:

The home has an amazing courtyard that links everything together, allowing the breath-taking views of the Minden to be seen from many different aspects.  Native timber was used to maximum effect throughout to add to the personality of the home. 

The simplicity of the exterior belies a cosmopolitan home that is centred around the courtyard.  Inside the home itself is a beautifully orchestrated series of spaces alive with theatrical quality.  While the rural views add to the majesty of the home.

McClure Residence
McClure Residence
McClure Residence
McClure Residence
McClure Residence
McClure Residence
McClure Residence
McClure Residence
McClure Residence
McClure Residence
McClure Residence
McClure Residence
McClure Residence
McClure Residence
McClure Residence
McClure Residence

Testimonials

I just want to say to those of you who worked on our home - what a great place it has turned into. Just the feelings of space and style it gives. After a month here we have not found anything that we do not like, or anything that we think should have been different. The spaciousness is wonderful, the suitability to the site is fantastic. 

Simply, it is a great piece of design work which has brought only positive comment from all of our once-sceptical neighbours.

“Congratulations on a very good set of working drawings – the best I’ve seen for a long time.  Clear, well presented and concise.”

Grant Casey,
Operations Manager
Shawn Williamson Building Ltd